Datum: 20.06.2018

Sound of Science - Národní dům na Vinohradech - 20.6.2018

Přednášky tří francouzských držitelů Nobelovy ceny za chemii, resp. za fyziku kombinované s koncertem orchestru PKF-Prague Philharmonia.

Akce francouzské ambasády Sound of Science, se bude konat ve středu 20. 6. od 17:00 (do cca 20:00 v Národním domě na Vinohradech). AV ČR je vědeckým partnerem / sponzorem akce.

Jedná se o „konferenci“ pro širokou veřejnost, přesněji o krátké přednášky tří francouzských držitelů Nobelovy ceny za chemii, resp. za fyziku (Jean-Marie Lehn, Jean-Pierre Sauvage a Serge Haroche), kombinovanou s koncertem orchestru PKF-Prague Philharmonia, který zahraje několik „vědeckých“ hudebních děl. Akce má za cíl popularizaci vědy a odehraje se v kontextu 100. výročí vzniku Československa a francouzsko-českých vztahů.

Pro zaměstnance AV ČR je vyhrazeno 100 lístků, které lze koupit za zvýhodněnou cenu 100 Kč (místo běžné ceny 150 Kč). Lístky lze koupit přes tuto stránku https://kultura.ifp.cz/cz/program/event837-sounds-of-science, resp. přes odkaz na registrační stránku – pro jistotu: https://secure.cbttravel.cz/sounds-of-science/registration-online.php

Zpět

 

KONTAKT

Biologické centrum AV ČR, v.v.i.
Parazitologický ústav
Branišovská 1160/31
370 05 České Budějovice

NAJÍT PRACOVNÍKA