Datum: 13.05.2022

FOOD, MICROBIOTA AND IMMUNITY Praha, 6.-9. června 2022

Ve dnech 6. - 9. června 2022 se v Praze uskuteční mezinárodní konference o vztahu potravin, mikrobů a imunitního systému nazvanou "Food, microbiota and immunity". Konference se koná pod patronací České imunologické společnosti, z. s., a za podpory programu Akademie věd ČR - Strategie AV21: Potraviny pro budoucnost.

Nejlepší abstrakty studentů budou odměněny Evropskou federací imunologických společností. 

Úvodní přednášky v jednotlivých dnech přednesou věhlasní imunologové Fiona Powrie (Velká Británie), Giorgio Trinchieri (USA) a Jiří Městecký (USA) a během kongresu vystoupí další významní vědci, jako je Holm Uhlig (Velká Británie), Cliona O'Farrelly (Irsko), Thomas Bosch (Německo), Leo Dieleman (Kanada), Axel K. Hansen (Dánsko) a řada dalších.

Nenechte si ujít tuto unikátní akci, kapacita je omezena. Více informací a registrační formulář je na webu konference: https://fmi2022.eu .

Zpět

 

KONTAKT

Biologické centrum AV ČR, v.v.i.
Parazitologický ústav
Branišovská 1160/31
370 05 České Budějovice

NAJÍT PRACOVNÍKA