Datum: 03.05.2018

Výzkum INTER-VECTOR (LTV19) - vyhlášení třetí veřejné soutěže

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlásilo třetí veřejnou soutěž ve výzkumu, vývoji a inovacích podprogramu INTER-VECTOR (LTV19) pro podání projektů mezinárodní spolupráce ve výzkumu a vývoji.

Zaměření: Podprogram INTER-VECTOR je určen na podporu posílení aktivního zastoupení českých výzkumných pracovníků v řídících orgánech špičkových nevládních organizací mezinárodního charakteru zabývajících se výzkumem a vývojem.

Uzávěrka přijímání projektových návrhů: 22. června 2018

Vyhlášení výsledků veřejné soutěže: 22. listopadu 2018

Trvání projektů: nejdříve od 1. ledna 2019 s koncem nejpozději k 31. prosinci 2021.

Minimální ani maximální možná podpora na celé období řešení jednoho projektu ze strany poskytovatele není stanovena.

Alokace podprogramu: 50 mil. Kč

Výše podpory: max. 100 %

Povinností je předložit doklad o členství v řídícím orgánu dané špičkové mezinárodní instituce výzkumu a vývoje nevládního charakteru, ze kterého je evidentní časový rámec funkčního období členství v řídícím orgánu. Členství vyplývající z přiloženého dokumentu musí začínat nejpozději dnem ukončení soutěžní lhůty v této veřejné soutěži. Účelová podpora z podprogramu se bude vztahovat pouze na dobu funkčního období tohoto členství, nejdéle však do 31. 12. 2021.

Více informací najdete na odkazu: http://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-verejne-souteze-programu-inter-excellence-7.

Projekty je před podáním nutné nechat projednat Radou BC dle instrukcí na http://www.bc.cas.cz/intranet/organy-bc/rada-bc/projektove-navrhy/#anchor.

Kontaktní osoba: Bohuslav Švehla (bohuslav.svehla@bc.cas.cz, #5053), Projektový úsek

Zpět

 

KONTAKT

Biologické centrum AV ČR, v.v.i.
Parazitologický ústav
Branišovská 1160/31
370 05 České Budějovice

NAJÍT PRACOVNÍKA